Hvorfor velge JustHang

Ved å velge en av våre tøffe hengekøyer, sikrer du deg samtidig et produkt med kvalitetsgaranti. Det er i de solide detaljene vi skiller oss fra konkurrentene.

Våre hengekøyer er laget av det sterkeste nylonstoffet 210T Parachute NYLON, og alle sømmer har trippel søm for maksimal styrke.

Vi leverer også alle hengekøyer med tre-stropper. Disse stroppene skiller seg markant fra diverse tau og reim løsninger som flere av våre konkurrenter leverer med sine produkter. Våre opphengs-stropper tåler mer, kan justeres i loop løkkene etter behov, og tar vare på trærne de henges rundt. (Se produkt bildene for tre-stropper/slynger).

Hos oss kan du velge fargekombinasjoner på hengekøyen som bare vi leverer.
Har vi ikke fargekombinasjonen du leter etter, kan du kontakte oss pr. E-post, så kan vi spesialbestille din favorittkombinasjon. 

Vi vil alltid forsøke å sende bestillingen din samme dag som du gjør handelen. Dessverre vil det være noe forsinkelser frem til juli måned, grunnet frakt utfordringer i forbindelse med Korona situasjonen. Men den som venter på kvalitet, venter ikke forgjeves.

Finn din favoritt plass, enten det er skog og mark eller storby og park. Rigg opp køyen, nyt livet og… JustHang!